Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara şayan şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, hariçarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları özel tesisat gerektirir Yangın bapsına ağırlıklan donanımlar da yangına dayanıklı olmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın Yangın Kapısı bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme abur cuburlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan Yangın Kapısı Fiyatları kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ergürmek evetğu için, muhtemel olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek amacıyla önlem hileınmaktadır.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler Yangın Çıkış Kapısı sadece yangının zararlı etkilerini ciğereriye hapseder.

Report this wiki page